Scios
O nas
Blagovna znamka Scios je bila ustvarjena leta 2006 kot naslednji korak v razvoju dejavnosti podjetja Una-line d.o.o. na področju informacijske tehnologije. Prvotni fokus dela je bila izdelava spletnih strani na različnih CMS platformah, v zadnjem času pa imajo vedno večjo težo projekti implementacije Web 2.0 rešitev v poslovnem okolju. Pomembno dopolnilno vlogo imajo svetovalni projekti iz področja ITja, tako tisti za majhna podjetja, kot tudi tisti za srednja in velika, ki se odvijajo v sodelovanju s priznano svetovalno hišo za poslovne rešitve, podjetjem Vibacom d.o.o.

Denis Jančić

Vodja projektov

CV

denis.jancic@una-line.si

Siniša Jančić

Zunanji svetovalec

CV

sinisa.jancic@una-line.si

Vibacom je svetovalno podjetje, čigar ponudba zajema strategije razvoja podjetij, inovativne rešitve, HRM strategije, celostni osebnostni razvoj in inovacijsko komuniciranje (InCo).


Verbič Design je oblikovalsko podjetje, ki deluje na področju industrijskega oblikovanja, vizualnih komunikacij, multimedijev in arhitekture.


ISG je računalniško podjetje, katerega glavne dejavnosti so razvijanje aplikacij, upravljanje računalniških sistemov in skrb za varnost.